Enquire for your complimentary consultation

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Home Renovation – Daglish

Home Renovation – Daglish

Daglish Home Renovation

WINNER – MBA Housing Excellence Awards: Best Alteration and Addition $400,000 to $500,000.

This project involved the addition of a double brick extension to the rear of the home incorporating a large Kitchen, Meals and Family Room with timber windows and bi-fold doors opening onto a new timber-decked Patio area.

The extension also included the addition of a Laundry, a Powder Room and a Main Suite comprising of an Ensuite bathroom and Walk In Robe.

Addstyle is Perth most awarded builder of character home renovations and extensions. Please contact us if you would like to discuss your own character home project.

Willetton Renovation

Willetton Renovation

Willetton Renovation

This once dated home in Willetton is unrecognisable after undergoing an Addstyle makeover.

The project involved a reverse-brick-veneer extension comprising of a Kitchen and Dining Area as well as the addition of an Ensuite. The construction incorporates a leaf of brick internally, and a leaf of cladding to the exterior.

A double carport was also added.

Mount Hawthorn Heritage Renovation

Mount Hawthorn Heritage Renovation

Mount Hawthorn Heritage Renovation

This substantial renovation of an old character home in Mount Hawthorn, consists of a home extension to the ground floor, renovation to existing areas, and a second storey addition. The contemporary renovation project was designed to extend and modernise the home while complimenting the original features.

The ground floor works included remodeling of an existing Bathroom and forming of a Powder Room and Laundry. A double brick extension to the rear comprises of a Meals, Living and Kitchen. Timber bi-fold doors lead to a decked Alfresco with Outdoor Kitchen.

The second storey addition accommodates a Main Bedroom with Ensuite, a Dressing Room, and a Study.

READ THIS CLIENT’S REVIEW OF THEIR ADDSTYLE-EXPERIENCE HERE

Wembley Second Storey Addition

Wembley Second Storey Addition

Wembley Second Storey Addition

This substantial character home renovation and second storey addition in Wembley has transformed a modest cottage into a grand family home.

The project involved ground floor home extension and a second storey addition as well as renovation.

The ground floor works included a rear extension including a Study, Living Room and Laundry as well as the addition of an Alfresco Area. An existing bedroom was converted to allow for the main staircase.

The second storey addition accommodates three bedrooms and a bathroom with separate WC, as well as a secondary staircase which leads to an habitable attic room.

Fremantle Renovation

Fremantle Renovation

Fremantle Renovation

This project involved the renovation of a 1880 limestone cottage in Fremantle.

Works involved renovation and remodeling of an existing kitchen and dining area, as well as a bathroom and laundry. A new ensuite was constructed off the man bedroom. A wide spanning deck was also added under the extended main roof.

On completion of the project, the client provided the following feedback:

“Our 1880 limestone house in Fremantle has taken on a new lease of life thanks to Addstyle’s professionalism in updating our kitchen/dining area, bathroom and laundry, as well as installing an ensuite and large roofed deck.

We were particularly impressed, first, by Addstyle’s speedy and detailed response to our initial query. Second, we appreciated Addstyle’s attention to detail, from their design ideas to their workmanship in restoring the house’s ‘traditional’ features and matching up existing cornices, architraves, etc. Third, as the renovation progressed we were struck by their flexibility in dealing with the unforeseen issues that invariably arise when renovating an old ‘character’ house. Fourth, we were impressed by the professionalism and enthusiasm of the Addstyle people, including those with whom we had very regular contact (our supervisor Pete and client manager Dee).

Overall, the project was much less stressful than we expected and we are delighted with the result”.

READ MORE CLIENT TESTIMONIAL HERE.