Scarborough Project

2-1.jpg
15-1.jpg
16-1.jpg
17-1.jpg
18-1.jpg
19-1.jpg
20-1.jpg
22-1.jpg
23-1.jpg
24-1.jpg
25-1.jpg
26-1.jpg
27-1.jpg
28-1.jpg
Before-1.jpg
5.jpg
10-1.jpg
2-1.jpg
15-1.jpg
16-1.jpg
17-1.jpg
18-1.jpg
19-1.jpg
20-1.jpg
22-1.jpg
23-1.jpg
24-1.jpg
25-1.jpg
26-1.jpg
27-1.jpg
28-1.jpg
Before-1.jpg
5.jpg
10-1.jpg
Before

Scarborough Project

Works to this weatherboard beachside cottage included internal and external remodelling and renovation, as well as the addition of modern extension to the rear. The existing home was reconfigured to create an Ensuite off the Main Bedroom, a Powder Room, and a wider entry foyer. The existing Bathroom was also renovated. The contrasting modern extension to the rear of the home comprises of a Kitchen, Utility Room, Dining, and Living Room, as well as a Rumpus. An Alfresco Area was also added.

Get in touch

Enquire for your complimentary consultation.