Enquire for your complimentary consultation

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Before

Nedlands Before

This extensive project included a full renovation to an original character cottage, a large modern ground floor extension, pool house, pool, and carport, as well as a second storey addition.

While the ground floor renovation incorporating a bathroom, laundry, powder room, coat cupboard and staircase, is sympathetic to the original character features of the home, the large-scale ground floor extension features an opposing modern and sleek design, incorporating light and scale to the new Kitchen, Scullery, Dining, Living, Veranda and Alfresco. The pool house mimics the modern design and incorporates a fully self-contained flat.

The second storey addition is sympathetic to the original home and incorporates the main bedroom with dressing and ensuite, two minor bedrooms, a bathroom and an Activity room.

Before

Nedlands Before

Enquire for your complimentary consultation

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.