Enquire for your complimentary consultation

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

This substantial renovation of an old character home in Mount Hawthorn, consists of a home extension to the ground floor, renovation to existing areas, and a second storey addition. The contemporary renovation project was designed to extend and modernise the home while complimenting the original features.

The ground floor works included remodeling of an existing Bathroom and forming of a Powder Room and Laundry. A double brick extension to the rear comprises of a Meals, Living and Kitchen. Timber bi-fold doors lead to a decked Alfresco with Outdoor Kitchen.

The second storey addition accommodates a Main Bedroom with Ensuite, a Dressing Room, and a Study.

READ THIS CLIENT’S REVIEW OF THEIR ADDSTYLE-EXPERIENCE HERE

Enquire for your complimentary consultation

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.