Enquire for your complimentary consultation

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Despite its 500m2 lot size, this home was restricted to a 10m frontage which significantly influenced the design. The client brief was to provide a modern single-storey residence incorporating solar passive design principles to make best use of its north-west, ocean-facing orientation. Built boundary-to-boundary the full 10m2 frontage incorporates the expansive living areas which can be fully-opened for seamless integration with the outdoors. The sleeping accommodation was designed to the quiet, rear of the home and the main entry is entered via a rear access road.

THIS HOME IS OPEN FOR VIEWING FOR A LIMITED TIME. CONTACT US FOR OPENING TIMES.

Enquire for your complimentary consultation

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.